VODOVOD

RAZVODI

KONTAKTIRAJTE NAS

REGULACIJA

KONTAKTIRAJTE NAS

BIOLOŠKE GREZNICE

KONTAKTIRAJTE NAS

UPORABA DEŽEVNICE

KONTAKTIRAJTE NAS

MONTAŽE

KONTAKTIRAJTE NAS

ADAPTACIJE KOPALNIC NA KLJUČ

KONTAKTIRAJTE NAS

POVPRAŠEVANJE ZA VODOVOD

Če vas zanimajo naše vodoinštalaterske storitve, nam pošljite povpraševanje.

BI ŽELELI IZVEDETI VEČ

Preberite si več o posamezni storitvi in pridobite koristne informacije.

RAZVODI

Tudi z vidika čim manjših toplotnih izgub kot tudi s ciljem, da ne bi pozneje prihajalo do motenj v delovanju, je pravilen razvod hladne in tople vode pomemben v vsakem objektu. Sedanji sodobni ali izpopolnjeni stari vodovodni inštalacijski materiali nam to precej bolje omogočajo kot so pred desetletjem in več nazaj. Kljub temu pa je še kako pomembna pravilna montaža vodovodnega razvoda.

KONTAKTIRAJTE NAS

REGULACIJA

Regulatorji tlaka so namenjeni redukciji tlaka v tlačnih cevovodih. Uporabljamo jih ob stalnem pretoku, večinoma na odsekih, kjer ni uporabnikov ali hidrantnih mrež. Ventil zmanjša vhodni tlak na nižjo konstantno vrednost, ne glede na pretok skozi ventil in nihanje tlaka na vhodni strani ventila.

KONTAKTIRAJTE NAS

BIOLOŠKE GREZNICE

Biološka greznica je neke vrste podzemni »zbiralnik« v katerem se zbirajo različne trdne in tekoče snovi, ki vsakodnevno iztekajo po odtočnih ceveh iz gospodinjstva (iz kopalnice, kuhinje, stranišč…) Biološka greznica je neke vrste predpriprava za čistilno napravo. V notranjosti greznice se kopičijo mikroorganizmi, ki proizvajajo encime, ki so ključni pomen za razgradnjo snovi. Sčasoma pa se encimi zmanjšajo in razgrajanje postane manj učinkovito, zato se odpadki zadržujejo v notranjosti greznice. To privede do neprijetnih vonjav in zamašitve.

KONTAKTIRAJTE NAS

DEŽEVNICA

Vsak izmed nas lahko doma veliko stori za zmanjšanje porabe pitne vode. V povprečju porabi človek na dan 53 litrov vode (kopanje, pomivanje posode, pitje), ki mora ustrezati najstrožjim higienskim predpisom. Razen tega porabi še 45 litrov vode na dan za opravila, kjer ni potrebna pitna voda (izpiranje stranišč, pranje perila, čiščenje, pranje avtomobila, zalivanje vrta). Vodo, ki je torej lahko slabše kakovosti, nadomestimo z deževnico.

KONTAKTIRAJTE NAS

MONTAŽE

V okviru dejavnosti vodovodnih instalacij izvajamo naslednje:

  • Adaptacije kopalnic, javni vodovodi, notranje vodovodne instalacije manjših in večjih objektov.
  • Montaža toplotne črpalke za pripravo sanitrne tople vode Coolwex, Kronoterm (Termotehnika), Seltron, Tehnohlad, ACV…
  • Montaža bojlerjev Tiki, Ariston, ACV, Metalac, Centrometal, Lentherm…
  • Razne zamenjave vodovodnih elementov (pipe, vodomeri, varnostni ventili, pipe, ekspanzije…)
  • Zamenjava in vzdrževanje hišnih vodomerov
  • Montaža sanitarne opreme različnih proizvajalcev, ki jo v kratkem roku dobavimo glede na želje in naročilo stranke. Kupcem pa seveda tudi svetujemo pri izbiri in montaži opreme.
KONTAKTIRAJTE NAS

ADAPTACIJA KOPALNICE NA KLJUČ

S skrbno načrtovano prenovo kopalnice bodo dela potekala gladko in brezhibno. V roku enega do štirih tednov (odvisno od obsega prenove) vas čaka samo še uživanje v vrhunsko prenovljeni kopalnici.

KONTAKTIRAJTE NAS

DOBAVITELJI

Subvencija je bila pridobljena za Vavčer za digitalni marketing.

Naložbo – izdelavo spletne strani – sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.