INDUSTRIJSKE INŠTALACIJE

KOMPRIMIRAN ZRAK

KONTAKTIRAJTE NAS

HLADILNA VODA

KONTAKTIRAJTE NAS

KOTLOVNICE

KONTAKTIRAJTE NAS

VISOKOTLAČNI CEVOVODI (DUŠIK, KISIK, CO2)

KONTAKTIRAJTE NAS

ODPADNE VODE IN FILTRACIJA

KONTAKTIRAJTE NAS

SERVIS KOMPONENT

KONTAKTIRAJTE NAS

INDUSTRIJSKE INŠTALACIJE

Poleg inštalacij za stanovanjske objekte,
izvajamo tudi inštalacije za zahtevnejše industrijske objekte.

Poleg inštalacij za stanovanjske objekte, izvajamo tudi inštalacije za zahtevnejše industrijske objekte. Poskrbimo za vodovod, ohlajevanje, ogrevanje, prezračevanje, klimatizacijo in plinovodne instalacije. Tovrstni projekti zahtevajo natančnost in strokovnost. Dokončani projekti industrijskih inštalacij pa dokazujejo, da delamo nadstandardno in na to smo izjemno ponosni.

Naša prednost je dolgoročno sodelovanje. Ko se podjetja odločijo za naše storitve postanemo partnerji. Tako redno ostajamo v stikih in skrbimo, da vse vgrajene inštalacije delujejo brezhibno. Mi poskrbimo za celosten servis komponent, nadgradnje sistemov po željah naročnika hkrati pa naredimo raziskave najkakovostnejših tehnologij na trgu – in vam ponudimo najprimernejšo za nadgradnjo sistema inštalacij. 

Z izbiro naše ekipe in dolgoročnim sodelovanjem so podjetja zadovoljna, saj imajo vedno na dosegu zanesljivega partnerja, ki posledično prispeva tudi k večjim prihrankom pri investicijah ter vzdrževanju.

POTREBUJETE NAŠE STORITVE?

Če vas zanima izvedba katere koli storitve iz področja industrijskih inštalacij, nas kontaktirajte.

Subvencija je bila pridobljena za Vavčer za digitalni marketing.

Naložbo – izdelavo spletne strani – sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.