DODATNE STORITVE

MOKRO VRTANJE

Del naših storitev je tudi diamantno kronsko mokro vrtanje v razponu premera od 80 – 200 mm.
Izvajamo diamantno vrtanje betona, armiranega betona, kamna, opeke in asfalta. Diamantno mokro vrtanje se najpogosteje uporablja za izvrtine za prezračevanje, za dimnike kaminov in peči ter za odtočne in druge cevi. Najpogosteje vrtamo v stene, armirano betonske plošče, v beton, železobeton, opeko, siporeks in različne kamnine.

 

Diamantno mokro vrtanje je postalo v zadnjih letih dostopno. Glavni razlog, da zamenjuje delo s pnevmatskimi orodji je izjemen časovni in finančni prihranek. Prednost diamantnega vrtanja je tudi v tem, da ne poškoduje predmetov, ki jih vrtamo. Odprtina, izdelana z diamantnim vrtanjem, je gladka, natančna in okrogla. Tako ni potrebe po dodatni obdelavi. 

KONTAKTIRAJTE NAS

VRTANJE Z DIAMANTNIMI KRONAMI

Ena najbolj znanih lastnosti diamantov je njihova izjemna trdota. Ta lastnost je tudi vzrok za uporabo v širši industriji, saj so nadvse primerni za izdelavo rezalnih in brusilnih orodij. Diamantno vrtanje s posebnimi diamantnimi kronskimi svedri, ki s svojo kakovostjo omogočajo izjemno natančen in gladek okrogel rez. 

 

Storitev je odlična izbira, saj z njo ne poškodujemo sten ali tal z značilnimi vibracijami – ni dodatnih obremenitev na stavbo. Tako tudi ni dodatnih popravil po končnem vrtanju. Smo že omenili, da je tovrstno mokro vrtanje tudi bistveno čistejše in tišje od navadnega? Kaj pa prah? Prah zmanjšamo s priklopom na vodo. V naši ponudbi imamo dva načina vrtanja: suho in mokro. Obema je skupna natančna, kakovostna in hitra izvedba.

Subvencija je bila pridobljena za Vavčer za digitalni marketing.

Naložbo – izdelavo spletne strani – sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.